Івано-Франківськ

На Львівщині на днях розпочнуть ремонт однієї з найважчих ділянок дороги “Червоноград – Рава-Руська”

Дозвільна Комісія ДАБІ надала дозвіл на виконання ремонтних робіт на дорозі Червоноград – Рава-Руська.

На Львівщині у відповідь на пікет з перекриттям дороги Червоноград-Рава-Руська, її розпочнуть ремонтувати найближчими днями. Роботи відкладали через затримки в ДАБІ. Про це повідомляють на сайті Львівської облдержадміністрації, пише ПІК.

На Львівщині на днях розпочнуть ремонт однієї з найважчих ділянок доріг "Червоноград - Рава-Руська"

“Отримали дозвіл ДАБІ на проведення ремонтних робіт на одній з найважчих ділянок доріг в межах реалізації міжурядової угоди. Це останній об’єкт, на який отримали дозвільні документи. Підрядники до робіт готові, тому найближчим часом розпочинаємо ремонт. Ця автомобільна дорога надважлива у регіоні, оскільки вона з’єднує 13 населених пунктів та проходить через низку населених пунктів прикордоння”, – зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Він також додав, що зараз основне завдання – упродовж 2021-2022 років завершити реалізацію ремонтних робіт на дорозі Т-14-04 “Червоноград – Рава-Руська”.

У межах капітального ремонту цієї дороги планують повністю замінити дорожній одяг, розширити проїзну частину, облаштувати дорожню інфраструктуру, провести ремонт усіх штучних споруд, в межах населених пунктів влаштувати освітлення та провести заходи з безпеки дорожнього руху.

Ремонт дороги Т-14-04 відбудеться в рамках реалізації інвестиційного проєкту “Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні”.

До слова, вчора, 4 липня у Червонограді люди перекрили дорогу, вимагаючи ремонту. Сьогодні, 5 липня в ОДА повідомили про ремонт дороги.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено