Івано-Франківськ

Нелегальні перевізники заполонили Прикарпаття: що каже влада (ВІДЕО)

"Укртрансбезпека", яка має контролювати законність перевезень, здебільшого перевіряє ліцензованих перевізників.

Після того, як ПІК своїми гострими публікаціями звернула увагу влади на свавілля нелегальних пасажирських перевізників у Франківську, змінилося бодай те, що днями це гостре питання розглянула на своєму засіданні постійна комісія з питань промисловості, підприємництва, будівництва та дорожнього господарства Івано-Франківської обласної ради під головуванням Віктора Шевченка. В роботі зібрання також брав участь заступник голови облради Микола Палійчук, повідомляє ПІК.

Депутати насамперед хотіли почути вичерпну інформацію щодо боротьби з нелегальними перевезеннями пасажирів у регіоні. Тому запросили на засідання Івана Гарасимка – заступника начальника Західного міжрегіонального управління Укртрансбезпеки – начальника відділу державного контролю за безпекою на транспорті в Івано-Франківській області Державної служби України з безпеки на транспорті.

Та прийшла на комісію його заступниця Оксана Крайник і заявила, що керівник у відрядженні. Однак принципова розмова відбулася й за відсутності Гарасимка. Зокрема, прозвучала думка, що його служба та організовані нею мобільні групи контролю свідомо закривають очі на нелегалів, зате прискіпливо перевіряють ліцензованих перевізників. Тому, мовляв, треба докорінно міняти цю ганебну практику.

Детальніше про розгляд цієї непростої теми та прийняте рішення – дивіться у відео.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено