Івано-Франківськ

У Надвірній освятили оновлену каплицю Пресвятої Євхаристії біля лікарні (ФОТО)

На таку важливу подію до Надвірної з пастирським візитом прибув владика Василій Івасюк.

У Надвірній освятили оновлену каплицю Пресвятої Євхаристії біля лікарні (ФОТО)

У Надвірній Єпарх Коломийський провів молебень до Богородиці та здійснив освячення оновленої каплиці Пресвятої Євхаристії. Про це повідомляють на сайті Надвірнянської міської ради, пише ПІК.

“Лікувати не тільки тіло, а й душу уже 20 років поспіль мають можливість медики та пацієнти Надвірнянської лікарні. Тут на території закладу збудовано та облагороджено каплицю Пресвятої Євхаристії”, – йдеться у повідомленні.

За пожертви працівників лікарні, був куплений новий престол, ікони та інше церковне начиння. Роботи по ремонту каплиці здійснив підприємець  Василь Турів.

У Надвірній освятили оновлену каплицю Пресвятої Євхаристії біля лікарні (ФОТО) У Надвірній освятили оновлену каплицю Пресвятої Євхаристії біля лікарні (ФОТО) У Надвірній освятили оновлену каплицю Пресвятої Євхаристії біля лікарні (ФОТО)

Єпископ подякував усім лікарям та зазначив, їхня праця є надзвичайно важка та непроста. Медики наражають себе на небезпеку, жертвують своїм життям та часом. Після молитви та освячення владика Василій вручив грамоти отцю капелану Василю Кугутяку, директору Надвірнянської ЦРЛ Сергію Ємельянчуку та колективу медичних працівників. Захід завершився ще однією важливою подією. Владика освятив приміщення нового приймального відділення лікарні.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено