Івано-Франківськ

На Прикарпатті госпіталізували поліціянта, якого побив нетверезий житель Коломийщини

Слідчі затримали зловмисника, йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

20210706170141 6936 scaled

На Прикарпатті працівники поліції Коломийщини перевіряли документи у водія, а пасажиру це не сподобалось. Будучи напідпитку, чоловік раптово підійшов до поліцейського і вдарив його в обличчя, повідомляє Дзеркало Медіа, пише ПІК.

“6 липня близько 00:20 за порушення правил дорожнього руху працівники сектору реагування патрульної поліції Коломийщини зупинили автомобіль “Opel Vectra” під кермуванням 28-річного мешканця району. Під час перевірки документів водія з автомобіля вийшов пасажир, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння і поводив себе зухвало”, – повідомляє обласна поліція.

На зауваження інспекторів 31-річний мешканець району не реагував, натомість підійшов до поліцейського і раптово завдав тілесні ушкодження та втік. Далеко втекти порушнику не вдалося, оскільки через декілька годин його затримали правоохоронці.

Чоловік був напідпитку – 1,1 проміле.

“У результаті інциденту 30-річного поліцейського госпіталізовано до лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та забійної рани нижньої губи”, – повідомляє ДМ.

За скоєне затриманому винуватцю події загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на такий самий строк.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено