Івано-Франківськ

“Світлове шоу, діджей та відомі гурти”: як у Рогатині святкуватимуть День міста

1 серпня Рогатин святкувати День міста.

00506326

Сьогодні, 6 липня, у міського голови Сергія Насалика відбулося засідання оргкомітету з відзначення Дня міста Рогатина. У полі зору – план заходів з проведення цього дійства у Рогатинській МТГ, інформують на сайті Рогатинської міської ради, пише ПІК.

“Оскільки цьогоріч Рогатин став «столицею» громади, тож лейтмотивом усіх урочистостей стане тема «Рогатин – серце громади». Адже тепер місто і села – стали частинками одного цілого, вони діляться досвідом, роблять нові спільні кроки та навчаються одне в одного, щоб стати справді сучасною та прогресивною громадою”, – йдеться у повідомленні.

У першій половині дня (12:00 год) у Рогатинському будинку культури розпочнеться урочисте засідання за участі депутатів, членів виконкому, старост, працівників міської ради, а головно краян. Тут передбачено невелику мистецьку програму та низку приємних подарунків для жителів громади, які активно долучаються до розвитку нашого міста й краю.

«Рогатин і громада – це найперше люди. Тому дуже важливо у День міста вшановувати тих краян, які роблять все можливе, щоб ми могли творити наше місто й громаду надалі», – підсумував у ході засідання очільник Рогатинської МТГ Сергій Насалик.

Отож у ході концерту за традицією відбудеться нагородження відзнаками міського голови та званням почесного громадянина жителів Рогатинської МТГ.

Відтак о 16:00 год планується концертна програма у міському парку ім.Романа Шухевича. Також тут будуть батути, атракціони, смачна кухня, а головно – нетрадиційне святкове дійство на сцені даруватимуть гарний настрій жителям різного віку.

Серед найяскравіших подій  Дня міста – світлове шоу, виступ діджея та відомих гуртів. Яких саме, міська рада поки що залишає у секреті.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено