Івано-Франківськ

Бурштинська громада отримає соціальне придане від ДТЕК (ФОТО)

У міській раді відбулось засідання робочої групи щодо передачі у власність міста Палацу культури, плавального басейну, комбінату спортивних споруд.
У міській раді Бурштина пройшло засідання робочої групи

Засідає робоча група

Сьогодні, 8 липня, у  міській  раді Бурштинської територіальної громади відбулося засідання робочої групи з приводу передачі на баланс міста об’єктів соціально-культурної сфери, які дотепер належали ДТЕК “Бурштинська ТЕС”. Йдеться про Палац культури “Прометей”, плавальний басейн “Дельфін”, комбінат спортивних споруд та його  насосну станцію, повідомляє ПІК

У міській раді Бурштина пройшло засідання робочої групи

Палац культури “Прометей”

На засіданні робочої групи були присутні голова громади Василь Андрієшин, перший заступник голови Володимир Чуйко, депутат Івано-Франківської  обласної ради Андрій Іваськів, представники компанії ДТЕК Бурштинська ТЕС,  депутатського корпусу міста.

Бурштинська ТЕС представила на розгляд дефектні акти, згідно з якими компанія ДТЕК  бере на себе забов’язання провести ремонтно-відновлювальні роботи на зазначених об’єктах для того, щоб передати їх громаді у робочому стані.

У міській раді Бурштина пройшло засідання робочої групи

Басейн “Дельфін”

Депутати разом з міським головою ретельно вивчили пропозиції, внесли свої корективи, доповнили план робіт і прийшли до компромісних рішень щодо обсягу  необхідних ремонтів та ревізій.

Це був проміжний етап спільної роботи, але вже можна сказати, що місто отримає оновлений Палац культури з капітально відремонтованим дахом, комбінат спортивних споруд з хорошою вентиляцією тренувального залу, якісним  покриттям футбольного поля та діючий плавальний басейн для мешканців громади і гостей міста.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено