Івано-Франківськ

Прикарпатцям на замітку: коли потрібна консультація гінеколога та уролога?

Своєчасне звернення до лікаря стане запорукою успішного лікування та збереження здоров'я.

Тому важливо в профілактичних цілях відвідувати гінеколога й уролога. Записатися на прийом до фахівця гінекологічного відділення Мед-Атлант можна за посиланням та вибрати зручний час для відвідування медичного центру.

Коли потрібно записатися на прийом до лікаря-гінеколога ?

Відвідувати лікаря гінекологічного відділення слід не тільки при появі характерних симптомів, але й з метою профілактики. Профілактичний огляд рекомендується жінкам раз на рік, якщо немає скарг і симптомів.

При появі симптомів необхідно відразу звернутися за медичною допомогою. До них відноситься порушення менструального циклу, болі при статевому акті, печіння в статевих органах, кровотечі з піхви, нехарактерні виділення та ін.

Своєчасне звернення до лікаря допоможе швидко усунути проблему та зберегти жіноче здоров’я. Обов’язкова консультація жіночого доктора при плануванні вагітності, він детально розповість про всі ситуації, призначить вітаміни та ін.

Консультація фахівця потрібна також для призначення контрацептивів, підбір яких в кожному випадку виконується індивідуально. В надійному центрі уважно ставляться до кожної жінки, гарантують їй конфіденційність та професійне медичне обслуговування.

Для діагностики використовується діагностичне обладнання нового покоління. Воно допоможе точно визначити причину розвитку захворювання, призначити ефективне лікування й уникнути ризику патологій.

Профілактика та лікування урологічних захворювань

Діагностикою та лікуванням урологічних захворювань займається урологія в Івано-Франківську, в якій працюють кваліфіковані та досвідчені лікарі-урологи. До таких захворювань відноситься цистит, доброякісні пухлини, сечокам’яна хвороба, нетримання сечі, інфекційні та запальні процеси, аденома простати та ін.

Консультація у лікаря-уролога складається з декількох етапів:

  • огляд;
  • збір анамнезу;
  • діагностика;
  • постановка діагнозу;
  • призначення ефективної програми лікування.

Для підтвердження діагнозу лікар може призначити додаткове обстеження пацієнта. Це лабораторні аналізи, УЗД, посів на флору, мікроскопічні дослідження та ін. Рання діагностика допоможе вчасно виявити проблему, швидко усунути її та зберегти здоров’я.

Уролог спеціалізується на лікуванні фімозу, гідроцеле, варикоцеле, біопсії яєчок, видаленні атероми й кондилом, пластиці вуздечки статевого члена та ін. Для оперативного лікування урологічних захворювань сьогодні використовуються малоінвазивні методики.

Для них характерна безпека та відсутність хворобливих відчуттів, мінімальний період відновлення, малотравматичність. Всі маніпуляції виконуються через невеликі проколи або природні отвори, що зводить ймовірність кровотеч та ускладнень до нуля.

ПРОМО

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

alt
© 2020 Всі права захищено