Івано-Франківськ

Франківський стадіон-довгобуд таки буде приймати матчі Першої ліги України

Служба стадіонів та безпеки проведення змагань УАФ оприлюднила список стадіонів, які станом на 09 липня відповідають структурним критеріям відповідних категорій.

1200px MCS Rukh2 scaled

Мова йде про критерії згідно з Положенням про категорії стадіонів Регламенту інфраструктури стадіонів та заходів безпеки проведення змагань з футболу.

Список затверджений Комітетом з питань стадіонів та безпеки проведення змагань, засідання якого відбулося сьогодні в Києві, пише ПІК.

Зокрема, івано-франківський центральний міський стадіон “Рух” віднесено до другої категорії УАФ. Повний список – ТУТ.

Як відомо, одним з основних критеріїв для відповідності стадіону 2-ої категорії є система освітлення поля, яка має відповідати наступним мінімальним рівням: середньої горизонтальної освітленості Eh аvе >1200 lх та середньої вертикальної освітленості Eh аvе >750 lх. Для підтвердження необхідного рівня освітленості поля має бути отримано Сертифікат освітлення, відповідно до Регламенту інфраструктури стадіонів та заходів безпеки проведення змагань з футболу.

Також на стадіоні має бути облаштовано окремий сектор для представників ЗМІ, який має містити не менше 30 місць під навісом, 15 з яких повинні бути обладнаними функціональними столами. Окрім цього, стадіон повинен відповідати й іншим вимогам до стадіонів 2-ої категорії УАФ відповідно до Положення про категорії стадіонів Регламенту інфраструктури стадіонів та заходів безпеки проведення змагань з футболу.

Нагадаємо, у Франківську планують “оновити” стадіон-довгобуд.

Читайте також: 
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено