Івано-Франківськ

На дорозі Р-21 Долина – Хуст влаштували асфальтобетон до села Вишків (ФОТО)

На частині дороги до Вишківського перевалу зміцнили основу дорожнього одягу за методом холодного ресайклінгу.

4

За кошти із Державного бюджету триває поточний середній ремонт дороги державного значення Р-21 Долина – Хуст. Роботи здійснюються в рамках Національного проекту «Велике будівництво», повідомляє Служба автомобільних доріг (САД) Івано-Франківської області, пише ПІК.

“На 2 км дороги від межі із Закарпаттям до села Вишків влаштували вирівнювальний шар крупнозернистого асфальтобетону. Ще на 3 км – до Вишківського перевалу – зміцнили основу дорожнього одягу за методом холодного ресайклінгу. Торік вирівнювальний шар крупнозернистого асфальтобетону влаштовано на 6 км від Вишківського перевалу в напрямку села Мислівка”, – йдеться у повідомленні САД.

5

У САД також зазначають, що у поточному році продовжать оновлення дороги Р-21 до Долини. Згідно з проектом влаштують два шари асфальтобетону, нанесесуть розмітку, впорядкують мости та узбіччя.

Замовник робіт – Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області, яка здійснює технічний контроль.

Довідково: Вишків — село у Вигодській громаді Івано-Франківської області. Розташоване на висоті 800 м над рівнем моря. Село лежить на трасі Долина — Хуст, яка з півночі долає Вишківський перевал.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено