Івано-Франківськ

На автомагістралі від Рогатина до межі з Тернопільщиною завершують ремонт (ФОТО)

На цій ділянці дороги М-30 Стрий – Ізварине також відновлюють три мости.

7

Від Рогатина до межі з Тернопільщною дорога давно потребувала капремонту. Нарешті він підходить до завершення  коштом держбюджету в рамках  капітального ремонту автодороги М-30 Стрий – Ізварине в межах Івано-Франківської області, повідомляє Служба автомобільних доріг Івано-Франківської області (САД), пише ПІК.

10

“Підходить до завершення влаштування двох шарів асфальтобетону від Рогатина до межі із Тернопільською областю. На цій ділянці дороги завершуємо ремонт трьох мостів, влаштовуємо бордюрний камінь для пішохідних доріжок та водовідвідні лотки, поглиблюємо кювети, чистимо узбіччя від чагарників”, – йдеться у повідомленні САД.

Також інформують, що водночас оголошено тендер на реконструкцію автомобільної дороги загального користування державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка на км 44+297 – км 61+197, від Рогатина до межі із Львівською областю.

Як відомо, автодорога М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка із квітня ввійшла до а/д М-30 Стрий – Ізварине та в межах Івано-Франківської області має протяжність 33,8 км. А загалом ця автомагістраль проходить територією восьми областей України. Ремонтні роботи тривають на всій дорозі, а це майже 1400 км.

  • Фото Павла Авдокушина.

Читайте також:

Град та шквали: на Прикарпатті передали штормове попередження

Про що Зеленський говоритиме з Меркель: урядова версія Німеччини

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено