Івано-Франківськ

В Львівській області на вихідні втопилися п’ять людей

У воді загинули одна дівчина і четверо чоловіків.

В Львівській області на вихідні дні рятувальники знаходили тіла п’яти утоплеників. Про це повідомляє Управління ДСНС області, пише ПІК.

В Львівській області за вихідні втопилися п'ятеро людей

  • Зокрема, 9 липня о 21:50 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення, що в місті Золочів під час купання на озері «Молодіжне» пірнула у воду та не винирнула дівчина, особу загиблої встановлюють.
  • 10 липня о 09:39 в місті Ходорів на річці Луг працівники поліції виявили тіло 46-річного чоловіка без ознак насильницької смерті чоловіка.
  • 11 липня о 16:25 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення, що в селі Уличне Дрогобицького району в озері Уличанка втопився 23-річний хлопець.
  • Цього ж дня о 18:05 в с.Білий Камінь Золочівського району під час риболовлі вставку знайшли тіло 55-річного  місцевого мешканця.
  • О 22:50 в селі Сілець Червоноградського району у місцевому озері під час купання потонув  42-річний чоловік.Підрозділи ДСНС на місця подій не викликались.
“Рятувальники вкотре звертаються до громадян та наголошують, що купатися дозволяється лише у спеціально відведених для цього місцях. Також наголошують не купатися напідпитку та не запливати далеко, особливо якщо не впевнені у своїх силах”, -йдеться у повідомленні.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено