Івано-Франківськ

Шанс на життя: 10-річній Ані з Калущини потрібна допомога небайдужих (ФОТО)

Дівчинка хворіє з 2017 року і зараз їй вкрай необхідно 35 тисяч євро на лікування за кордоном.

Шанс на життя: 10-річній Ані з Калущини потрібна допомога небайдужих (ФОТО)

Шанс на життя: 10-річній Ані з Калущини потрібна допомога небайдужих (ФОТО)

Шанс на життя: сьогодні, 14 липня в Івано-Франківську, у готелі “Надія” відбулася пресконференція на підтримку 10-річної дівчинки Ані з села Дубовиця Калуського району, повідомляє ПІК.

У Ані діагноз – нейробластома заочеревного простору. В дівчинки на аорті є пухлина, яку неможливо видалити, але можна заморозити і для цього потрібна операція та терапія.

Спочатку за словами  генеральної директорки фірми “Надія” Маргарити Бойко, була ідея організувати Благодійний вечір на підтримку дівчинки і це не складало ніякої проблеми. Проблема в людях, адже зібрати людей в такий літній, спекотний час, є дуже складно.

 “Ми з вами живемо у сучасному світі, і завдяки гаджетам, діджиталізації, світ перетворився на одне Велике село. Тому ідея зібрати кошти через інтернет стала головною.  Для мами, яка виховує Аню і ще трьох дітей сама – це надзвичайно велика сума, але якщо ми всі приймемо участь у допомозі, ця сума розділиться на маленькі частинки. Давайте разом дамо Ані шанс на життя” – сказала Маргарита Бойко.

Шанс на життя: 10-річній Ані з Калущини потрібна допомога небайдужих (ФОТО)

Дівчинка вже проходила курс лікування у Німеччині. Тоді завдяки небайдужим людям вдалося зібрати необхідну суму – близько 30 тисяч євро.

“Повернувшись з Німеччини за показниками все було добре. Але через місяць – 4 рецидив. Клініка розвела руками, ну так буває, так стається. Сьогодні нам запропонували інший курс хіміотерапії, свій протокол лікування надає клініка у Туреччині. На Аню там вже чекають, необхідні лише кошти”, – зазначила голова Благодійної організації “Час добра та милосердя” Валерія Кушніренко.

Пані Валерія також додала, що з минулого збору в сім’ї залишилося 14 тисяч євро, з яких зараз витрачають майже 50 тисяч щотижня на дороговартісний препарат, який притримує, “заторможує” рух пухлини.

Для мами дівчинки самостійно зібрати таку суму неможливо. Батько дівчинки залишив сім’ю, коли Аня захворіла і ніяк не допомагає у її лікуванні.

“Хочу попросити допомоги. Бо шансів все менше… Анічка дуже хоче жити і мріє стати візажистом”,  – звертається до всіх небайдужих мама дівчинки Леся Приймич.

IMG 1552 scaled

Давайте зробимо неможливе – щоб Аня могла жити і була здорова – бо це головне!

Реквізити для допомоги Приймич Анні:
  • ПриватБанк 5168 7574 0312 2189 Приймич Леся Орестівна
  • Ощадбанк 5167 4901 4461 4956 Приймич Леся Орестівна
  • 068 236 38 92 моб.тел.+ Вайбер – Леся( мама Анюти)

Немає опису світлини.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено