Івано-Франківськ

У Надвірній оновлюють дитячу лікарню (ФОТО)

Лікувальний заклад для маленьких пацієнтів планують капітально відремонтувати та модернізувати.

У Надвірній оновлюють дитячу лікарню (ФОТО)

У Надвірній вже на сьогодні медзакладом укладено договори з НСЗУ за п’ятьма пакетами медичних послуг. Про це повідомляє Надвірнянська міська рада, пише ПІК.

Три з яких є новими, а саме:

  • відкрили відділення первинної медичної допомоги з метою організації єдиного педіатричного простору для дітей Надвірнянської територіальної громади;
  •  відкрили відділення паліативної медичної допомоги та сформовано мобільні паліативні бригади;
  •  відкрили пакети послуг амбулаторної та стаціонарної медичної допомоги.

У Надвірній оновлюють дитячу лікарню (ФОТО) У Надвірній оновлюють дитячу лікарню (ФОТО) У Надвірній оновлюють дитячу лікарню (ФОТО)

Крім того заклад на даний час подав пропозиції до НСЗУ за двома додатковими пакетами – пакет фізичної реабілітації для дітей із ураженнями рухового апарату та неврологічними ураженнями. Також за рахунок місцевого та обласного бюджетів розпочато капітальний ремонт першого поверху стаціонару КНП “Дитяча лікарня Надвірнянського району”.

А ще  закупили комп’ютерне обладнання та комплектуючі, налагодили співпрацю з благодійниками та отримали допомогу у вигляді: монітора пацієнта з комплектом датчиків, портативного ЕКГ- апарату, інфузомату системи BBraun. Окрім того отримано протипролижневий матрац, розхідні матеріали для травматології та відділу інтенсивної терапії.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено