Івано-Франківськ

На закупівлю ноутбуків для прикарпатських вчителів виділили майже 40 млн грн

Щоб зробити процес навчання більш сучасним і доступним, для вчителів Івано-Франківщини за кошти державної субвенції будуть придбані ноутбуки.
shkola scaled
Для цього області виділили понад 37 мільйонів гривень у рамках надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з COVID-19 та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти.

“Через пандемію коронавірусу навчальний процес в освітніх закладах суттєво змінився: школи, університети перейшли на дистанційну форму навчання, яка потребувала необхідного технічного обладнання. І не завжди учасники освітнього процесу мали можливість забезпечити надання якісних освітніх послуг”, – зазначив заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Футерко.

Зазначимо, що використання субвенції здійснюватиметься на засадах співфінансування за рахунок коштів місцевих бюджетів. Опісля проведених тендерних процедур, для освітян будуть придбані ноутбуки, які допоможуть забезпечити належний освітній процес в умовах пандемії коронавірусу.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено