Івано-Франківськ

Жива черга: як у Франківську працює центр вакцинації (ФОТО)

Сьогодні, 24 липня, у франківському центрі вакцинації людно. Тут проводять щеплення двома вакцинами – Moderna i CoronaVac.

0f4f06f05559016c scaled

Станом на 11:30 24 липня в центрі масової вакцинації в Івано-Франківську, що на вулиці Целевича, вакцинували 250 людей.

Про це кореспонденту Суспільного Карпати розповів керівник центру Микола Стовбан. За його словами, така кількість охочих вакцинуватися є великою.

За ці вихідні в обласному центрі Прикарпаття планують вакцинувати приблизно 400 людей. Для щеплень є достатньо вакцин.

Приблизно десь так і йде. Люди розуміють, що вихідний день, тому йдуть вакцинуватися, щоб мати можливість у суботу та в неділю перебути вдома у вихідний і подивитися за своїм станом здоров’я“, – говорить Микола Стовбан.

Чергу організували таким чином, щоб люди не пересікалися. Перший потік – люди, які хочуть щепитися вакциною Moderna. Для них є окремі три бригади. І ще дві бригади – для людей, які вперше і вдруге вакцинуються CoronaVac. Всього працює шість бригад. Зараз є п’ять, ще одна підстраховуватиме з обіду“, – додав Микола Стовбан.

Центр масової вакцинації також працюватиме кожного дня з 10-ї до 16-ї години. Микола Стовбан каже, що зараз такі центри відкрилися майже у кожному районному центрі. Планують відкривати й більше, якщо буде потік людей, які хотітимуть імунізуватися.

Нагадаємо, черговий рекорд за кількістю щеплень за добу встановлено в Україні.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено