Івано-Франківськ

Епатажний Foa Hoka у Вагабундо: Івано-Франківськ (ФОТО)

Епатажний дует з Чернігова Foa Hoka, у складі Дмитра Куровського та Іллі Бучельникова запалили вихідними у Вагабундо.
Епатажний Foa Hoka у Вагабундо

проект Foa Hoka

Епатажний, відвертий та яскравий проект Foa Hoka представив в Івано-Франківську в мистецькому підземному переході “Вагабундо”  виставку “Безкрайність Насолод” українського художника і музиканта Дмитра Куровського та тамультимедійний лайв перфоманс і діджей сет, пише ПІК

Епатажний Foa Hoka у Вагабундо

проект Foa Hoka

За тридцятирічну історію Foa Hoka неочікувано поєднували усі актуальні жанри сучасної музики – від індастрієлу, техно та хаусу до постпанку, дабу, фанку, фолку, ембієнту ad infinitum. 3 2003 року Foa Hoka – це мультистилістичний проєкт, відкритий для багатьох музикантів з України та світу.

У своїй творчості вони завжди відходили від стереотипів та прагнули до інновацій. Група створює свої композиції з величезного арсеналу вінтажних аналогових синтезаторів, живих інструментів, чудернацьких самплів, психоделічних шумів. Тут первісна електроніка зливається із драйвом та енергією рокбенду.

Епатажний Foa Hoka у Вагабундо

Запитуємо у Дмитра Куровського, який зміст вони вкладають у свої композиції сьогодні?

На цей раз у центрі уваги – дійсність та людські почуття. У розпал пандемії, гібридної війни, у вирі маніпуляцій та фейків, на фоні нових технологій доводиться постійно нагадувати, що ми – люди.

Постійно ідентифікувати брехню та не бути спійманими різними новітніми вивертами та ноу-хау шахрайством. Для митця це чергова спроба висловити пристрасть і мрії, замислитись про значення людини і зробити вагому заяву: “Я не боюсь прозрінь!”

відкриття виставки "Безкрайність Насолод"

Дмитро Куровський за роботою

На сьогодні шоу Foa Hoka (тандем Дмитра Куровського та Іллі Бечельникова AKA Boochyaman) це так званий “Hybrid Live & DJ Set”, який є справжнім поєднанням музики та квазітеатрального дійства із графікою. Видовище є послідовним продовженням творчої лінії вокаліста та лідера Foa Hoka Дмитра Куровського, який останніми роками зосередився насамперед на візуальному мистецтві.

Для художньої мови Куровського характерна агресивна колажність та залучення різноманітних матеріальних проявів масової культури. Центрального героя театралізованого дійства – космічного гладіатора, – зіграв сам артист. Перевтіленню сприяв реквізит, створений спеціально для перформансу в співпраці з діячами чернігівського художнього підпілля.

Центральний герой театралізованого дійства – космічний гладіатор

Космічний Гладіатор

Центральний герой театралізованого дійства – космічний гладіатор

Глядачі були в захваті від Легенд українського андеграунду та їх трьохактної мінівистави, присвяченої музиці, свободі, коханню та ейфорії.

відкриття виставки "Безкрайність Насолод"

Портрет Баха

відкриття виставки "Безкрайність Насолод"

роботи Дмитра Куровського

відкриття виставки "Безкрайність Насолод"

Читайте також:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено