Івано-Франківськ

У Франківську авто вилетіло в кювет: патрульні склали на водія три протоколи

Патрульні склали 3 адмінматеріали на водія, який вчинив ДТП та не мав посвідчення водія

photo 2021 07 26 16 37 31 scaled

На лінію 102 звернувся громадянин та повідомив про ДТП на вулиці Автоливмашівській. Прибувши на вказану адресу, патрульні виявили автомобіль Mercedes-Benz, який знаходився в кюветі, повідомляє Патрульна поліція Івано-Франківської області.

Під час спілкування з 21-річним водієм, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Водій повідомив, що вживав алкоголь після ДТП. Також водій не мав при собі посвідчення водія“, – йдеться у повідомленні поліції.

Відповідно до ст. 34 ЗУ “Про Національну поліцію”, інспектори провели поверхневу перевірку особи та автомобіля. Під час перевірки у чоловіка виявлено згорток із невідомою речовиною, ймовірно наркотичною.

Патрульні склали на водія три адміністративні матеріали: за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху що призвело до ДТП), за ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголь), постанову за ст. 126 (Керування без відповідних документів) та викликали на місце слідчо-оперативну групу“, – додали патрульні.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено