Івано-Франківськ

Пілот, що загинув на Прикарпатті, раніше втратив у авіатрощі 23-літнього сина

Табанюк припускав, що тоді міг бути постріл у літак.

224994509 4153944808052460 7601269710619002514 n

У пілота Ігоря Табанюка, який розбився сьогодні з трьома американцями на легкомоторному вертольоті на Прикарпатті, вісім років тому в авіакатастрофі загинув 23-річний син Денис Табанюк, повідомляє strana.ua, пише ПІК.

Прокуратура відкрила справу за статтею порушення повітряних польотів, що спричинило смерть. А сам Ігор Табанюк в інтерв’ю повідомляв, що причину трощі так і не встановили. Але він вважав, що син тоді забрав його смерть.

“Молодший син загинув в 2013 році – він полетів замість мене на перевірку літака. І, як я кажу тепер, – син забрав мою смерть. До сих пір шукають причину цієї катастрофи. Я знайшов залишок ліхтаря літака з кріпленням, де було видно пошкодження від великого дробу. Припускаю, що це міг бути постріл, причому не навмисний – хтось просто здуру міг стрельнути в повітря, потрапити в електропроводку – і двигун пішов у відказ “, – розповідав Ігор Табанюк.

Як повідомляла ПІК, 28 липня в Івано-Франківській області спортивний легкомоторний літак впав на житловий будинок. В результаті загинули чотири людини: легендарний льотчик і троє іноземців. За попередніми даними вони були американцями,а причиною авіакатастрофи могло стати порушення правил безпеки з боку пілота або несправність техніки.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено