Івано-Франківськ

На Калущині ремонтують дорогу державного значення (ФОТО)

У селі Вістова Калуського району на км 77-78 ремонтують частину дороги державного значення Н-10 Стрий – Мамалига.

Середній ремонт даної ділянки дороги здійснюють за кошти держави, йдеться на сайті Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області області, пише ПІК.

Насамперед там замінили водовідвідну трубу. Одна ланка старої діаметром 1 м частково пошкодилася, що створювало загрозу підмиву та просідання проїзної частини дороги. Тепер на місці вилученої труби влаштували щебеневу основу та фундаментні блоки, а на них – нову трубу діаметром 2 м.

1

2

Далі у Вістовій приступили до ремонту проїзної частини дороги. Тут уже зняли верхній шар старого асфальтобетону. Цей матеріал використають на виготовлення суміші із додаванням піску, щебеню, цементу і бітумної емульсії.

Процес відбувається в сучасній  стаціонарній ґрунтозмішувальній установці із електронними дозаторами, яку нещодавно обладнали в Долині. Такий технологічний процес дозволить покращити якість матеріалів для зміцнення основи дорожнього одягу.

3

4

На ділянці у Вістовій влаштують два шари асфальтобетону та впорядкують узбіччя. Таким чином буде оновлено майже повністю дорогу Н-10 Стрий – Мамалига від межі із Львівською областю до Івано-Франківська.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено