Івано-Франківськ

На Прикарпатті через грозу та вітер частково відсутнє електропостачання

Вчора ввечері, 1 серпня в області пройшла сильна гроза, що спричинила аварійні вимкнення електроенергії в деяких населених пунктах.

На Прикарпатті через грозу та вітер частково відсутнє електропостачання

На Прикарпатті повністю знеструмлено село Новоселиця на Долинщині. Про це повідомляє Прикарпаттяобленерго, пише ПІК.

Частково відсутнє електропостачання на окремих вулицях Верховини, Ільців, Кривопілля на Верховинщині, Вигоди, Княжолук (Долинська міська рада) та Тисменичан (Надвірнянщина). Поодинокі вимкнення зафіксовані також на Рожнятівщині, Богородчанщині, Рогатинщині та у Лисці.

“Список населених пунктів постійно моніториться.Енергетики просять з розумінням ставитись до ситуації. А диспетчери кол-центру просять не створювати черг телефонними дзвінками, а оперативно дізнаватися інформацію про вимкнення на сайті компанії www.oe.if.ua.“, – йдеться у повідомленні.
В ніч у різний час електропостачання було відсутнє у понад 150-ти населених пунктів. Більшість із них вдалось ліквідувати оперативно, тимчасово заживляючи на резервні лінії. Ремонти на інших проводять у посиленому режимі.
Станом 9:00 годину 2 серпня електропостачання повністю відсутнє у 14 населених пунктах Верховинщини, Городенківщини, Долинщини, Калущини, Косівщини, Тисмениччини, Надвірнянщини, Рожнятівщини та Яремчанщини. Ще 33 населені пункти області – без електропостачання частково. Поодинокі знеструмлення також зафіксовані на Коломийщині, Рожнятівщини та у Галичі.
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено