Івано-Франківськ

Мешканці Прикарпаття оформили за місяць рекордну кількість біометричних паспортів

Липень наразі став місяцем-«рекордсменом» у цьому році за кількістю візитів громадян до територіальних підрозділів міграційної служби області.

zakordonni pasporty 1 scaled

Липень наразі став місяцем-«рекордсменом» у цьому році за кількістю візитів громадян до територіальних підрозділів міграційної служби Івано-Франківської області для оформлення біометричних документів.

Про це повідомляє ПІК із посиланням на інформацію Міграційної служби Івано-Франківської області.

«Упродовж місяця оформлено загалом понад 17 тисяч біометричних  паспортів. Це на 2500 документів  більше, ніж у червні. Таке зростання попиту  можна пояснити тим, що чимало з наших співвітчизників приїхали з-за кордону у відпустку додому і насамперед вирішили навести порядок з документами для виїзду за кордон і національним паспортом», – наголосили у держустанові.

Таким чином у липні відвідувачі міграційної служби оформили 6 618  паспортів громадянина України у формі ID-картки і 10 581 закордонний паспорт.

У міграційній службі також додали, що оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки або ж закордонний паспорт можна у будь-якому територіальному підрозділі міграційної служби незалежно від зареєстрованого місця проживання.

Для зручності отримувачів адміністративних послуг в усіх територіальних підрозділах міграційної служби Івано-Франківщини працює сервіс «Електронна черга».

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено