Івано-Франківськ

Місцями Великого будівництва: синьо-жовтий привіт з Івано-Франківщини (ФОТО)

Дорожники Прикарпаття приєднуються до всеукраїнського флешмобу присвяченого 30-річниці Незалежності.

Місцями Великого будівництва: Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області ділиться здобутками у дорожній галузі, пише ПІК.

Місцями Великого будівництва: синьо-жовтий привіт з Івано-Франківщини (ФОТО)

Зокрема, до 30 річниці Незалежності України автошляхи М-04 та М-12 були об’єднані у єдиний маршрут М-30 Стрий – Ізварине. Це найдовший транспортний коридор країни, що сполучає Захід та Схід. В області до кінця року буде відремонтовано 31,8 кілометри  цього автошляху.
 Також наприкінці літа 2020 року завершили ремонт і привели до належного експлуатаційного стану перших 15 км. дороги Р24 «Татарів-Кам’янець- Подільський» від Татарова через Ворохту до Кривопілля, а до кінця 2020 року ще 30 км. через Верховину, Криворівню до Верхнього Ясенова!
Місцями Великого будівництва: Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області ділиться здобутками у дорожній галузі, Місцями Великого будівництва: Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області ділиться здобутками у дорожній галузі, Місцями Великого будівництва: Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області ділиться здобутками у дорожній галузі,
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено