Івано-Франківськ

Четверо захисників-підприємців з Прикарпаття їдуть до Києва на фестиваль: громади їм сприяють

Одна з ключових локацій заходу – ярмарок ветеранського підприємництва «Створено Захисниками».

marsh zahisnikiv 2  scaled

Четверо захисників-підприємців з Франківщини вирішили  представити Прикарпаття на бізнес-локації фестивалю «Пульс Гідності», що вперше відбудеться в Києві 24 серпня за ініціативи та підтримки Міністерства у справах ветеранів України.

Одна з ключових локацій заходу – ярмарок ветеранського підприємництва «Створено Захисниками», повідомляє ПІК.

Днями, на нараді в ОДА, начальник відділу міністерства у справах ветеранів України в Івано-Франківській області Володимир Веркалець сказав:

“До 30-річчя незалежності України буде багато заходів за участі наших захисників. По-перше учасники бойових дій з Прикарпаття поїдуть до Києва на Марш ветеранів. А також зареєструвалися четверо захисників, які мають бізнес і будуть представляти свої вироби на ветеранському просторі бізнесу. Прохання до Коломийської, Надвірнянської, Тисменицької та Івано-Франківської громад, звідки є ці герої, надати транспорт та достойно відправити їх до столиці”.

Зазначимо, що фестиваль «Пульс Гідності» об’єднає в історичному центрі Києва, на Володимирській гірці, багато унікальних локацій і майданчиків, які продемонструють громаді та гостям столиці успішні здобутки захисників і захисниць України, а також залучить відомих гостей, громадських активістів, музикантів, спортсменів, лідерів ветеранського розвитку.

Зараз у Києві готують все необхідне для того, щоб захисники України могли гідно представити на фестивалі свою продукцію і послуги.

  • Фото ілюстративне.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено