Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 23 – 29 серпня

Астрологи вважають, що тиждень у Стрільців буде щедрим на розваги й приємні зустрічі, а Скорпіонам вдасться закінчити важливий проєкт.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 1 scaled

Ваш гороскоп цього разу завчасно визначає сприятливі та несприятливі дні. Коли плануєте тиждень, це важливо, пише ПІК.

  • ОВЕН (21.03-20.04)

Вам зараз важливо втримати досягнення, яких ви добилися, але тільки не за будь-яку ціну. Будьте обережні, можливі інтриги у вас за спиною. Якщо стосунки зжили себе, постарайтеся розійтися мирно, приймаючи це як життєвий урок. Присвятіть достатньо часу собі й своїй домівці.

Сприятливий день – четвер, несприятливий день – понеділок.

  • ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05)

Успіхи в професійній діяльності вас тішать. Надійде важлива інформація, яка може змінити найближчі плани. Але, схоже, ви були настільки захоплені роботою, що близьким бракує вашої уваги. Будьте м’якшими з ними. Проведіть більше часу разом.

Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий день – вівторок.

  • БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)

Ваше життя нарешті кардинально зміниться. Причому саме так, як вам би хотілося. Ви одержите пропозицію про нову роботу або пропозицію руки та серця. У вас може з’явитися новий дім і родина. Не соромтеся проявляти сміливість і наполегливість. Ви заслужили своє щасті, ви довго його чекали. Не бійтеся повірити, що мрії збуваються.

Сприятливий день – вівторок, несприятливий день – субота.

  • РАК (22.06-23.07)

Ви повні сил і рішучості, нестримне прагнення йти вперед дозволить вам змести на своєму шляху всі перешкоди. Вам удасться зробити практично все, за що б ви не бралися. Деякі труднощі не стануть перешкодою для прояву вашого професіоналізму. Ви зможете зберегти гарні стосунки з начальством. Спілкуючись із близькими, будьте коректні та доброзичливі.

Сприятливий день – четвер, несприятливий день – понеділок.

  • ЛЕВ (24.07-23.08)

Досить нудний і передбачуваний період. Ви можете розслабитися та припуститися серйозної помилки, яку потім буде складно виправити. Тому при найменшому сумніві перевірте все ще раз. В особистому житті теж не очікується ні потрясінь, ні бур. Можливо, це й непогано. Цінуйте те, що маєте.

Сприятливий день – вівторок, несприятливий день – четвер.

  • ДІВА (24.08-23.09)

Бажано сконцентруватися на старому й перевіреному й не прагнути до нового. Постарайтеся обіцяти тільки те, що зможете виконати, інакше ризикуєте підірвати свій авторитет. Не лізьте проти рожна, особливо не рекомендується сперечатися зі старшими за віком. У вихідні заплануйте зустрічі з друзями та активний відпочинок.

Сприятливий день – понеділок, несприятливий день – четвер.

  • ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Цей тиждень у цілому конструктивний і сприятливий для вас. Проявляйте менше активності на роботі, краще займіться побутовими питаннями, буденними домашніми справами й не приймайте швидких рішень. У вихідні варто відправитися в подорож і побачити щось нове, розширити коло знайомств.

Сприятливий день – вівторок, несприятливий день – середа.

  • СКОРПІОН (24.10-22.11)

Ви завершите важливий проект, отримаєте великий прибуток і зможете нарешті розслабитися. Ситуація дозволить упорядкувати ділові зв’язки та скорегувати робоче навантаження. Атмосфера душевного комфорту при спілкуванні з близькими допоможе прийняти важливе й правильне для вашого майбутнього рішення.

Сприятливий день – вівторок, несприятливий день – субота.

  • СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12)

Період обіцяє бути щедрим на розваги й приємні зустрічі. Бажано зайнятися освоєнням чого-небудь нового, це дозволить розширити як ваш кругозір, так і ваші можливості й повноваження. Не бійтеся виявити відкритість і прийняти, можливо, не зовсім традиційну точку зору. Постарайтеся реалізувати все намічене, поки складається сприятлива для вас ситуація.

Сприятливий день – четвер, несприятливий день – вівторок.

  • КОЗЕРІГ (22.12-20.01)

Ви будете з дивною завзятістю притягувати чужі проблеми. Прийдеться швидко приймати рішення на свій страх і ризик. Деякі події будуть розгортатися зовсім не так, як ви задумали. Однак це не привід для тривоги і страху. Але енергія, що переповнює вас, загрожує бути не завжди конструктивною, тому особливо стежте за гострим язиком.

Сприятливий день – вівторок, несприятливий день – п’ятниця.

  • ВОДОЛІЙ (21.01-19.02)

У вас може зникнути інтерес до питань кар’єри, замість неї на перший план може вийти прагнення до особистої волі або хоча б до ілюзорного відчуття її. Схоже, настав час відпочити. Але все-таки постарайтеся не впадати в крайнощі і не йти від справ далеко й надовго.

Сприятливий день – понеділок, несприятливий день – четвер.

РИБИ (20.02-20.03)

Не сумнівайтеся в собі. Ви можете змінити своє життя на краще. Корисна активність і ініціатива з вашого боку. Гарний час для руйнування старого й початку нового, у вас буде великий простір для вибору. Може проявитися ваша емоційна вразливість. Вихідні краще присвятити пасивному відпочинку, не варто приймати серйозних рішень.

Сприятливий день – вівторок, несприятливий день – субота.

Читайте також: 

Прикарпаття увійшло у топ-10 за кількістю учасників ЗНО, які набрали 200 балів

На Франківщині стартував Underhill European Music Festival (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено