Івано-Франківськ

На Богородчанщині священники роздали продуктові набори найбільш потребуючим сім’ям (ФОТО)

Щомісяця священники та волонтери доставляють продукти першої необхідності у найвіддаленіші куточки Прикарпаття.

Photo 8 scaled

На Богородчанщині протягом 2-ох останніх тижнів працівники Архієпархіального управління спільно з місцевими священнослужителями доставляли продуктові набори найбільш потребуючим сім’ям. Про це повідомляє ПІК Івано-Франківська Архієпархія.

“Ми справді обираємо родини, яким просто необхідна ця допомога – малозабезпечені сім’ї та люди з інвалідністю. В Богородчанському деканаті є близько 150 сімей, про яких ми дбаємо на постійній основі, тому що не можемо залишити непоміченою їх потребу”, – розповідає отець Сергій Дирів.

У середу, 25 серпня, завершилася роздача продуктових наборів у Богородчанському деканаті. Відповідальний за соціальне служіння в селі Глибівка, Лудів Володимир розповів, що кожна сім’я, яка отримує пакет продуктів, потребує соціальної допомоги, тому що з певних обставин опинилася за межею бідності чи має певні труднощі.
«До прикладу, ми надаємо допомогу сім’ї, у якої повністю згоріло житло. Жінку та чотирьох дітей встигли врятувати з вогню, проте речі та стіни не вціліли. Ще опікуємося жінкою літнього віку з малозабезпеченої верстви населення – вона самотня та страждає від хвороби Паркінсона. Так само допомагаємо і матері одиначці, яка живе на одну тільки допомогу від держави», – каже пан Володимир.
До слова, Івано-Франківська Архієпархія розпочала акцію надання допомоги у вигляді продуктових наборів для найбільш нужденних у нашій області ще з початку першої хвилі локдауну коронавірусу.
Photo 6 scaled Photo 16 scaled 043 scaled Photo 11 scaled Photo 1 scaled
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено