Івано-Франківськ

На Львівщині повідомили якою буде ціна на газ у вересні

Ціна кубометра газу для клієнтів ТОВ «Львівгаз збут» у вересні залишається незмінною – 7,99 гривень.

На Львівщині повідомили якою буде ціна на газ у вересні

На Львівщині  ціна на газ одна з найнижчих цін в Україні, адже у деяких постачальників вартість кубометра газу сягає 13-16 гривень. Про це повідомляє Львівська облдержадміністрація, пише  ПІК.

“В останні дні серпня ціна газу на європейських хабах перевищила 19 гривень за кубометр. На щастя, побутові споживачі – клієнти ТОВ «Львівгаз збут» до 1 травня 2022 року захищені від зростання ціни. Ми, як постачальник, маємо контракт на закупівлю ресурсу на весь цей період за фіксованою ціною. Тому для наших клієнтів ми будемо зберігати ціну – 7,99 за кубометр”, – зазначає  директор ТОВ «Львівгаз збут» Павло Майк.

Також у зв’язку з численними зверненнями клієнтів, компанія «Львівгаз збут» вирішила ще на місяць продовжити можливість під’єднатися до тарифу «Твій газ рівномірний платіж». А отже перейти на «рівномірний» тариф усі зацікавленні зможуть до 30 вересня 2021 року. Діятиме він до кінця квітня 2022 року.

“Станом на 28 серпня, 4760 клієнтів ТОВ “Львівгаз збут” вже змінили тарифний план на “Твій газ рівномірний платіж”. Ще 1254 заявки в процесі виконання”, – додав директор «Львівгаз збут».

Читайте також у ПІК:

На Львівщині ремонтують 36-метровий міст через Дністер

Зеленський дав уряду місяць для встановлення нової ціни на електроенергію

МОЗ опублікувало рекомендації щодо проведення свята першого дзвоника

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено