Івано-Франківськ

Вони формують майбутнє: на вежі Бельведер нагородили кращих підприємців області (ВІДЕО)

35 компаній отримали нагороди на честь Дня Підприємця від Обласного об’єднання організацій роботодавців та Івано-Франківської ОДА

241380219 184655567104057 100912896772859615 n scaled

Нагородження відбулося на вежі Бельведер готелю “Дністер”.

За останні два “пандемічні” роки найважливішими викликами перед керівниками підприємств стали збереження робочих місць, регулярна виплата достойної заробітної плати, соціальний захист працівників.

“Та людина, яка працює в своєму краї, та людина, яка створює робочі місця, створює заводи, підприємства, і дає можливість працювати нашим землякам в Україні… – це вже є кращий роботодавець. І я дуже дякую, що сьогодні відновлюється такий конкурс. І ми маємо поважати таких людей, які докладають усі сили, які в них є, для того, щоб ми розвивали свою державу”, – наголосила голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук.

На зустрічі зазначили, що серед переможців – бізнесмени, які є соціально-відповідальними, дбають про умови праці та розвитку працівників, зберігають кваліфікований потенціал та сприяють створенню еліти, яка може досягати успіху та вести нашу державу до процвітання.

У післяпандемічний час ми змогли зберегти увесь наш колектив. І це, на мою думку, наша найбільша цінність“, –  Маргарита Бойко, генеральний директор фірми “Надія”

Детальніше – дивіться у ВІДЕО:

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegra

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено