Івано-Франківськ

У Калуській ТЕЦ заперечили інформацію про закриття

Державне підприємство не припиняє свою роботу, однак проблеми все ж є.

44 main

Як писала ПІК, другого вересня народний депутат Михайло Бондар, опублікував на своїй сторінці у мережі Фейсбук допис, у якому йшлося про закриття Калуської ТЕЦ. Причиною він назвав відсутність вугілля, а також наголосив, що 600 працівників можуть опинитися без роботи.

Однак згодом Михайло Бондар доповнив свою публікацію, повідомивши, що йому перетелефонував керівник підприємства Сергій Соловій та пояснив ситуацію.

“Так є проблеми… була затримка вагонів, але вугілля потроху накопичується, і в опалювальний сезон увійдуть нормально. Ситуація нормалізується може і не так швидко, як того хотілось би. Але підприємство докладає максимум зусиль, щоб все виправити”, – написав Бондар.

Офіційну позицію щодо цієї ситуації оприлюднило і саме підприємство, пише ПІК з посиланням на “Вікна“.

“Вважаємо за необхідне проінформувати громадськість про наступне:

  • ДП “Калуська ТЕЦ-НОВА” здійснює виробництво власної продукції та відпуск її контрагентам у межах діючих договірних відносин.
  • Окремі ускладнення в частині забезпечення вугільною продукцією теплоелектроцентралі були зумовлені наслідками залізничної аварії поблизу станції Глинна-Наварія Львівської залізниці, яка мала місце 26.08.2021 року.
  • Накопичення вугільної продукції для забезпечення проходження у місті Калуші осінньо-зимового опалювального сезону 2021-2022 років здійснюється у відповідності Програми (Плану) накопичення вугілля до опалювального сезону”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено