Івано-Франківськ

Ексдепутатка Франківської облради придбала землю на березі Амазонки в Перу (ВІДЕО)

Колишня депутатка від партії "Воля" планує створити райський еко-куточок у Перу, який буде приваблювати людей з усього світу.

zavantazhennya

Ексдепутатка Івано-Франківської облради Ольга Ситник (Галабала) викупити 50 га землі на березі найдовшої у світі річки Амазонка, пише ПІК

Вартість ділянки, що знаходиться неподалік міста Ікітос – найбільшого населеного пункту в перуанській Амазонії, власник оцінив у 150 тисяч доларів.

Пройшло рівно 4 місяця від того дня, як я не знаючи нічого вирішила полетіти в Ікітос, шукати землю мрії в джунглях, і до моменту коли я власниця землі з готовим проектом, командою архітекторів та будівельників сучасного еко-поселення в джунглях Амазонії – AWAKEN“, – повідомила Ольга Ситни у соцмережі.

ukeng7 scaled

Це унікальна земля з природнім озером агуахалє, що оточено пальмами посеред незайманих джунглів. Дуже особливе місце, над створенням якого дон Маркус, що прожив тут все життя, працював більше як 20 років. Без грошей і ресурсів, тільки з одним мечете і великою мрією, що це буде райський куточок, який буде приваблювати людей з усього світу“, – наголосила ексдепутатка.

Ольга Ситник також розмістила відео з висоти пташиного польоту земельної ділянки “Санта Клара” (Ікітос, Перу):

До слова, у 2019 році Ольга Ситник (Галабала) вирушила у річну навколосвітню мандрівку. Зробила це ексдепутатка через складний період в житті.

Останні 1,5 роки були дуже важкими. 33 роки – стали таким критичним віком. Відбулася переоцінка всіх цінностей, які у мене до того були. 1,5 роки в мене закінчилась дуже важка гормональна терапія, після його була невдала вагітність. В результаті я поправилась і важила 101,7 кг, хоч і до того я не була дюймовочкою. Кілька місяців після того – зради і розлучення з чоловіком. Ми прожили разом майже 15 років, в шлюбі – 11 років. Фактично, це половина життя. Але це був тільки початок випробувань. Я втратила заробіток, який в мене був, потім я втратила друзів, з якими об’їздила пів світу. Після того все пішло шкереберть з політичною партією”, – розповіла жінка. 

За її словами такі потрясіння спричинили велику депресію.

Це було більше, ніж глибока депресія, це вже був суїцидальний настрій“, – зізнається Ольга Ситник.

Але зуміла взяти себе в руки та не перейти межу. За останній рік почала реалізовувати давні мрії. Зокрема, навколосвітньою мандрівку, а зараз, як бачимо, й купівлю землі на березі Амазонки в Перу.

130026321 10158789893894144 1443137674874281990 n scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено