Івано-Франківськ

Уповноважена з прав людини заявила про підтримку страйкарів-педагогів з Долинщини

Уповноважена з прав людини Людмила Денісова контролюватиме ситуацію із виплатою заробітної плати вчителям на Прикарпатті.

image scaled

Омбудсман звернулася до керівництва Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Долинської міської територіальної громади з вимогою вжити дієвих заходів для поновлення прав педагогів.

Про це йдеться в заяві, опублікованій на офіційній сторінці Уповноваженої Верховної Ради України з прав людини, передає “Еспресо.Захід”.

Задля поновлення порушених конституційних прав педагогічних працівників на своєчасне одержання винагороди за працю, Уповноважена доручила  своєму представником в західних областях звернутися до голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації та голови Долинської об’єднаної територіальної громади щодо необхідності вжиття дієвих заходів для поновлення прав педагогічних працівників. Відповідні звернення вже скеровано до цих керівників. Питання погашення заборгованості із заробітної плати педагогічних працівників перебуває на контролі Уповноваженої ВРУ з прав людини”, – йдеться в повідомленні.

Окрім вчителів, які страйкують через невиплату зарплатні в Долинській ОТГ, з приводу незадовільного стану із виплатами заробітної плати освітянам, до Уповноваженої звернулися депутати Калуської районної ради Івано-Франківської області.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено