Івано-Франківськ

На Прикарпатті депутат селища розкрадав кошти, що призначені для допомоги постраждалим від повені

З'явився четвертий підозрюваний.

На Прикарпатті за зловживання із «повеневими коштами» про підозру повідомлено депутату селища, про це повідомляє прокуратура області, пише ПІК.

“Голова та троє членів тимчасової комісії з питань надзвичайних ситуацій, один з яких – депутат селищної ради, зловживаючи своїм службовим становищем, заповнили та підписали акт обстеження технічного стану житлового будинку в с. Білі Ослави, внісши неправдиві відомості про те, що він зруйнований внаслідок повені (червень 2020 року). На підставі цього будинок віднесли до першої категорії постраждалих унаслідок повені, а його власник, який виявився братом одного із членів комісії, отримав грошову допомогу в розмірі 300 тис. грн.”, – йдеться у повідомленні.

Однак за висновком експерта встановили, що вказаний будинок частково пошкоджений унаслідок повені, а тому власник мав право на одержання 20 тис. грн.

Наразі всім чотирьом посадовцям сільської ради повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за цим фактом. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено