Івано-Франківськ

Мешканка Долинської громади святкує 100-річний ювілей (ФОТО)

Сьогодні, 10 вересня 100-річчя відзначає жителька села Підбережжя Оробець Марія Петрівна.

Мешканка Долинської громади святкує 100-річний ювілей (ФОТО)

Мешканка Долинської громади пані Марія незважаючи на свій поважний вік при добрій пам’яті та годинами може розповідати про своє життя. Привітали ювілярку заступниця міського  голови  Алла Шевченко та депутат міської ради Зіновій Юрків. Про це повідомляє Долинська міська рада, пише ПІК.

Іменинниці побажала міцного здоров’я, наснаги, благополуччя, родинного затишку, щасливих років життя та  вручили подяку і квіти.

yzobrazhenye viber 2021 09 10 08 25 26 963

Довідково: Марія Петрівна у простій селянській родині. Тато – писар, мати – господиня. Окрім неї було у сім’ї ще 10 діток. У 1954 році вона вийшла заміж вийшла заміж за підполковника. «Жив по – сусідству і проходу мені не давав», – зізнається Марія, в якої навіть у 100 жіночу красу видно. 

Своїх дітей у жінки нема, все життя піклувалася про племінників та їх дітей. Дуже любила родину, відвідувала всіх – і у Болехові, і у Підбережі, і у Львові, і в Франківську. Тому зараз бабцю відвідують родичі з різних міст та сіл. Незважаючи на пережиті хвороби, Марія Петрівна сьогодні почуває себе непогано.

«Навіть не знаю, як Бог завжди рятував мене. Пережила туберкульоз, операцію на очі, у серці вже 15 років стабілізатор. Завдячуючи лікарям з родини та Богу, я сьогодні живу, дихаю. при пам’яті», – каже ювілярка.

Читайте також у ПІК:

У Долині відзначили місцевих підприємців (ФОТО)

У Долині підняли на новий храм центральний купол та надкупольний хрест (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено