Івано-Франківськ

Термін експлуатації вийшов: яка доля чекатиме на старий пасічнянський міст (ФОТО)

Тема закриття діючого моста в мікрорайоні Пасічна сколихнула всіх.

32933c566ebfc80f

Як відомо, влада Івано-Франківська планує закрити проїзд по мосту через Бистрицю Солотвинську в мікрорайон Пасічна. Про це, зокрема, заявив під час оперативної наради мер Руслан Марцінків. 

«Варіант, який ми зараз розробляємо проєктну документацію тендерну на оголошений ремонт моста, заїзду до моста не буде. Заїзд через Загвіздя. Всі мешканці Пасічної протягом 2-3 місяців будуть їхати через Загвіздя. Інакше його неможливо зремонтувати», – сказав Марцінків.

Водночас під час пресконференції, яка відбулася 15 вересня, міський голова відповів:

«Ми це все продумуємо. Міст придатний. Ми радилися, буде тендер. Радилися із компанією ПБС, які будували подібний об’єкт в місті Луцьку. Є декілька варіантів. На жаль, таке відбувалося в місті Вінниця, Луцьку. Будуть незручності, але спробуємо у короткі терміни це зробити».

IMG 20210915 112018 678 scaled

Нагадаємо, під час обстеження мосту, зокрема, стану опор та деформаційних швів, яке мало місце у 2020 році, було виявлено пошкодження балок. Причиною руйнування визначили не повені, а тривале користування шляхопроводом.

Довідково: 

Переправа через річку Бистриця Солотвинська, якою нині користуються містяни, була побудована у 1969 році. Міст визнаний обмежено придатним для експлуатації. Рух транспорту по ньому є ризиком для життя та здоров’я громадян. Згідно з документацією, його термін експлуатації уже завершився у серпні 2021. Цей міст забезпечує транспортне сполучення із одним із найбільших мікрорайонів Івано-Франківська: «Пасічна». Там проживає третина містян.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено