Івано-Франківськ

Реклама ДТЕК чи просто крилатий птах: у Бурштині полемізують довкола еко-муралу (ФОТО)

Думки людей щодо цього стінопису наразі розходяться.

241839133 4576957049031156 8344774940410233799 n scaled

У Бурштині, як повідомляла ПІК, взялися створювати на будинку за адресою Січових Стрільців, 17 перший у місті мурал на еко-тематику.

“Продовжується створення і в темну пору доби, ось такий він виходить”,повідомляє міськрада, додаючи ілюстрацію, пише ПІК.

Уже за наявним екскізом проглядається цікавий сюжет. Однак думки людей щодо муралу доволі різні.

Tymofii Mosiychuk

…прикрита реклама дтеку… дивітсі які птахи рідкісні внас сі водьєт, з екологією всьо – файно. Тому і “обговорювали” тематику муралів представники дтеку – амер і “з дикої природи” шо вічно тресі на БуТЕС. Як їм вдалосі розвести Андрієшина? Ліпше би там висіло “…місто доброї енергії” від дтеку і би той дтек за то платив в бюджет за рекламу…

Згідна з попереднім коментарем. Робіть щось для покращення добробуту людей, а не для реклами.

Бурштинська міська рада / Burshtyn City Council

 Дані роботи – не реклама, утеплено фасад будинку і нанесено еко-зображення для естетичного вигляду. На зображенні немає логотипів чи інших символів, які свідчать про рекламну продукцію.

Нагадаємо, що в місті планують створити серію таких тематичних стінописів на фасадах будинків на тему “Червона книга Бурштинського Опілля”. Крім цього, внизу малюнку буде нанесено QR-код, який перенаправлятиме на сторінку із описами зображених рослин та тварин.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено