Івано-Франківськ

У Калуській ЦРЛ не вакцинували жодного пацієнта реанімаційного відділення

На Калущині впродовж останнього тижня зафіксовано 38 випадків COVID-19, що на 12 випадків більше у порівнянні з попереднім тижнем.

1372323166 privivki 1

Незважаючи на збільшення кількості хворих, жоден пацієнт реанімаційного відділення не пройшов вакцинацію, повідомляють на сайті Калуської міськради, пише ПІК.

І тільки двох пацієнтів, які проходять лікування в пульмонологічному відділенні, щепили.

“Один пацієнт отримав дозу вакцини компанії “Джонсон і Джонсон” сьомого червня 2021 року в Польщі, а інший – вакцинований однією дозою “Модерни” 13 серпня 2021 року”, – йдеться у повідомленні.

Це при тому, що там зараз перебуває 21 людина у стані середньої важкості.

Крім того, у Калуську ЦРЛ госпіталізовано за останній тиждень 17 пацієнтів з ускладненнями коронавірусної хвороби, з них – шестеро мешканців громади: два – з міста Калуша, три – з села Копанки та один пацієнт – з села Вістова.

“Станом 16 вересня на стаціонарному лікуванні перебуває 27 пацієнтів, з яких 6 осіб у важкому стані у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії (АІТ). Двом пацієнтам проводиться респіраторна підтримка апаратом штучної вентиляції легень”, – інформують медики.

Лікарі вкотре закликають мешканців громади пройти вакцинацію і вберегти себе від важкого протікання захворювання.

Нагадаємо, що у Калуші Центр вакцинації працює на базі КНП “КМЦ ПМСД КМР” на вулиці Б. Хмельницького, 32 щоденно з 10:00 до 16:00.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено