Івано-Франківськ

На Прикарпатті у крилах індички з Польщі виявили сальмонелу

Дане м'ясо має бути негайно виучене з продажів.

На зображенні може бути: текст «головне управлиння держпродспоживслужби в вано-франквський област RASFF Rapid Alert System for Food and Feed повдомлення системи RASFF: виявлено Salmonella typhimurium y крилах индички виробництва польщи»

На Прикарпатті мешканців регіону попереджають про небезпечні крила індички, які експортували з Польщі до України (отримувач ТОВ “Селміт”, вул. Феросплавна ,38 м.Запоріжжя та холодильний склад “ФРОСТ-4” вул. Автопаркова, 7 м Дніпро). Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, пише ПІК.

Оператори ринку, які продають дане м’ясо мають протягом двох днів проінформувати Держпродспоживслужбу про виявлені бактерії та вилучити крила індички з продажів.

“Шановні споживачі ! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь”, – йдеться у повідомленні.

Довідково: сальмонельоз – це інфекційне захворювання, яке викликає бактерія роду Salmonella. Джерело збудника інфекції – тварини (велика рогата худоба, свині, вівці, коні, свійська водоплавна птиця, кури, рептилії, коти, собаки, домашні гризуни), хворі на сальмонельоз люди або здорові бактеріоносії. Симптоми сальмонельозу: підвищення температури, головний біль, слабкість, нездужання, біль в животі, нудота, блювання, діарея.

Читайте також у ПІК:

На Франківщині більше 40 класів ліцеїв та гімназій перебувають на самоізоляції

Мешканців Прикарпаття попереджають про небезпечні йогурти з Італії

На Прикарпатті сьогодні працюють представники Верховної Ради та Кабміну (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено