Івано-Франківськ

“Тихе полювання”: чоловіка з Долини – знайшли, а пенсіонера з Рожнятівщини й досі шукають

Як вже повідомляла ПІК, на Івано-Франківщині рятувальники шукали одразу двох чоловіків, які заблукали під час збирання грибів.

Na Hmelnichchini znayshli 83 richnogo gribnika scho zablukav u lisi 1 2019 10 26 12 06 59

Нагадаємо, ввечері 18 вересня у лісового масиву в урочищі Шандра (Вигодська ТГ) заблукав чоловік 1983 р.н., мешканець міста Долина. Рятувальники проводили пошукові роботі цілу ніч.

Біля 13:00 грибник самостійно вийшов з лісового масиву в селі Ілемня. Наразі його стан здоров’я в нормі.

Того ж дня в лісовому масиві між селами Цінева та Рівня, що на Рожнятівщині, загубився літній чоловік (1935 р.н., місцевий житель), який ходив в лісову місцевість по гриби та не повернувся до місця постійного проживання.

18 та 19 вересня пошуково-рятувальні роботи проводили працівники ПРВ «Осмолода», а також 15 працівники поліції та місцеве населення (родичі, волонтери), біля 100 чоловік.

Станом на 18:00 19 вересня проведено обстеження біля 85 га відкритої місцевості (лісовий масив, поле, чагарники, тощо), втім особу не знайдено, пошуки призупинено.

Відновлення пошукових робіт планується зранку 20 вересня із залученням додаткових сил та засобів”, – йдеться у повідомленні Управління з питань цивільного захисту ОДА.

Читайте також: 

Підписуйтесь на сторінку ПІК у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено