Івано-Франківськ

У Києві після вакцинації помер 19-річний студент з Львівщини

19-річний хлопець 13 вересня о 14:30 вакцинувався від коронавірусу. Ввечері його стан погіршився. 

У Києві після вакцинації помер 19-річний студент з Львівщини

У Києві, в Українському гуманітарному інституті, що під Києвом, повідомили, що після вакцинації від коронавірусу помер студент Володимир Сало. Остаточна причина смерті буде відома через місяць після завершення медичних досліджень. Про це пише ПІК з посиланням на ТСН.

“До вечора почувався добре, о 18:30 вечеряв у студентській їдальні, потім пішов у кафетерій, де грав у настільні ігри.Пізніше піднялася температура, о 20:15 почалися судоми. О 20:35 зник пульс і дихання. Медичні працівники УГІ робили йому штучне дихання до приїзду швидкої, яка прибула о 20:45. Швидка реанімувала Вову годину“, – йдеться у повідомленні навчального закладу.

Хлопець навчався на 3 курсі за спеціальністю “філологія”. Він був родом з багатодітної родини з села Добросин Львівської області. Про хлопця в навчальному закладі відгукуються лише позитивно. 

“Володимир був дуже добрим і чуйним. Декілька разів він, з бажання врятувати чиєсь життя, здавав донорську кров. Допомагав як волонтер на Святі подяки в Києві 12 вересня”, – додають в університеті.

Попередня довідка про причину смерті вказує: “серцево-легенева недостатність. Набряк легень. Гостра коронарна недостатність”.

Читайте також у ПІК:

У МОЗ дозволили змішувати вакцини: які саме

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль запевнив, що обов’язкової вакцинації проти Covid-19 в Україні не буде

Вакцинація: де в Україні найменше та найбільше охочих щепитися проти коронавірусу

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено