Івано-Франківськ

У Червонограді на Львівщині батьки скаржаться на туалети без дверей у школах (ФОТО, ВІДЕО)

За їхніми словами, діти соромляться туди ходити. Хлопці там підглядають за дівчатами, а старші знімають на камеру молодших.

"Хлопці підглядають за дівчатами": на Львівщині учні змушені ходити до шкільних туалетів без дверей

У Червонограді деякі учениці через цю ситуацію відмовляються ходити у шкільні туалети. Про це пише ПІК з посиланням на Суспільне. 

“Інші фотографують, вони викладають YouTube, Facebook, кругом. Це взагалі. Я рахую, що туалети мають зачинятися”, – розповідає  мама однієї із школярок Наталя Самчук.

Туалети без дверей ще донедавна були дозволені санітарними нормами, каже директорка Червоноградської школи №4 Оксана Паламар.

“В нас туалети чисті. Діти мають комфортні умови, адже ми завжди дотримуємося всіх гігієнічних вимог. Щоб вчепити двері, нам треба повністю переробляти всі кабінки”, – зазначає директорка.

Директор іншої школи Петро Красуляк каже, що двері в шкільних туалетах зробили з допомогою спонсорів.

“Це звичайна плита. Вчитель трудового навчання порізав її разом з робітником з обслуговування. Вже змонтували, рейки теж зробили”, —  розповідає директор Червоноградської школи №8.

Туалет Червоноградської школи №8

Начальник Червоноградського відділу освіти  Ігор Гомонко пояснює, що у міському бюджеті не вистачає грошей, аби переобладнали усі туалети в школах .

“Капітальний ремонт спареного туалету обходиться зараз до 300 тисяч гривень. То це все треба збити, зняти і заново встановити. Я грошей не маю і вимагати від батьків грошей не маю права. Спонсори зараз не дуже щедрі. Десь трошки щось пробують зробити своїми силами. Як виділять гроші — ми зможемо робити”, — сказав він.

Читайте також у ПІК:

Судитимуть заступника мера Червонограда: раніше задорого купував куряче філе для шкіл

Лише їв і спав: на Львівщині засудили чоловіка, який проникав у чужі будинки

На Львівщині нагородили поліцейських, які врятували чоловіка(ФОТО, ВІДЕО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено