Івано-Франківськ

Шановні гості, святкові сертифікати, пісенне намисто: Бурштин відзначив своє 467-річчя (ФОТО)

На урочистості з нагоди святкування Дня міста у Бурштин приїхали почесні гості з області та сусідніх територіальних громад.

 

 

Бурштин відзначив свою 467-му річницю

24-26-го вересня Бурштин з розмахом відзначив свою 467-му річницю. В ці дні  у місті проходило багато різноманітних заходів на будь-який смак, пише ПІК

В неділю відбулось урочисте засідання за участю гостей міста, народних депутатів, запрошених містян. Творчо засідання вели заслужений журналіст України Богдан Кучер і працівник відділу культури, туризму та зовнішніх зв’язків Вікторія Жиляк.

Бурштин відзначив свою 467-му річницю

Ведучі урочистостей – Вікторія Жиляк, Богдан Кучер

Відкрив урочистості міський голова вітальними словами:

Бурштин – місто доброї енергії, добрих людей і доброго майбутнього. Зараз це не лише місто, а ще й 18-ть сіл, що належать до нашої великої громади. Тому, нам важливо бути єдиною, згуртованою громадою. Ми можемо мати різні думки, але маємо вміти чути один одного, йти на компроміси, знаходити спільну думку і згуртовано вирішувати проблеми та долати виклики, поставлені перед нами часом, щоб разом досягати бажаних цілей.

Бурштин відзначив свою 467-му річницю

Василь Адрієшин (в центрі) вітає гостей

Своє благословення присутнім дали: отець-декан УПЦ Ігор Тичинський та отець-мітрат УГКЦ Богдан Демків, які зазначили, що тільки в спільній молитві і з вірою в Господа громада зможе по-справжньому об’єднатися і творити добрі справи.

Бурштин відзначив свою 467-му річницю

На святкування приїхали голови сусідніх громад – Павло Андрусяк, Олег Кантор, Василь Саноцький. А також голова Івано-Франківської районної ради Василь Попович. Він нагородив Відзнаками за значні заслуги перед містом рятувальника Ігоря Маслія та лікаря Ярослава Василюка і передав вітання від мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа та депутата Верховної Ради України Оксани Савчук.

Бурштин відзначив свою 467-му річницю

Василь Попович

242949086 3727721344119613 6095924314244247345 n scaled

Присутніх вітали депутати обласної ради Андрій Іваськів, Володимир Магаль, Ростислав Кукурудз та голови сусідніх територіальних громад, які приїхали, щоб підтримати бурштинців та розділити з сусідами радість святкування.

Бурштин відзначив свою 467-му річницю

Андрій Іваськів, Ростислав Кукурудз, Володимир Магаль

На урочистості були запрошені і колишні мери Бурштина Ігор Міліченко, Володимир Дикопавленко, Ярослав Громко, Роксолана Джура. Кожен з яких вніс вагомий вклад в розвиток міста. Мери відмітили приємні зміни в образі міста, зокрема те, що з кожним роком все приємніше ходити вулицями міста, бо очевидно, що Бурштин розвивається.

Бурштин відзначив свою 467-му річницю

Ігор Міліченко, Володимир Дикопавленко, Роксолана Джура, Ярослав Громко, Василь Андрієшин

Привітав містян представник компанії ДТЕК Олександр Воронкін, вручивши подарунковий сертифікат для потреб громади.

Бурштин відзначив свою 467-му річницю

Олександр Воронкін вручає подарунковий сертифікат

Голова міста Василь Андрієшин нагородив бурштинців Грамотами та Подяками за особливі заслуги в громадському житті Бурштина та висловив щиру вдячність за вручені місту подарунки.

Бурштин відзначив свою 467-му річницю

Нагороди для міста

Святкування продовжилось на центральній площі міста, де перед присутніми виступали переможці  фестивалю “Бурштинове намисто”, творчі колективи громади та зіркові гості.

З Бурштина Руслана Гочіяєва-Шевчук.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено