Івано-Франківськ

Популярні вакансії у Львові: що вибрати для працевлаштування?

Пошук роботи у Львові часто не вимагає багато зусиль. Адже постійно оновлюється кількість вакансій у різних напрямках.

pasted image 0

Найбільш популярні з них за статистикою OLX Робота — галузі торгівлі, логістики та будівництва. Тож серед всіх вакансій можна знаходити щось дійсно цікаве. Головна перевага — наявність вакансій без вимог до попереднього досвіду.

Водії різних категорій

Серед всіх вакансій логістичні та транспортні системи постійно вимагають водіїв. Більше уваги приділяється роботодавцями до категорії водійських посвідчень. Така робота у Львові потребує відповідальності та витримки від потенційного співпрацівника.

Часто з’являються пропозиції щодо працевлаштування з наступними водійськими категоріями:

  • В — автомобілі до 3,5 т (частіше це таксі);
  • С — авто з вагою від 3,5 т;
  • D — автобуси з кількістю місць понад восьми;
  • E — авто з причепами

Далі вже йде розмежування водійських категорій залежно від обмежень за вагою та швидкістю. Тож за наявності відповідного посвідчення та теоретичних знань можна скористатися цими пропозиціями.

Кур’єри — елемент логістики

Кількість служб доставляння різних товарів щодня зростає. Від людини на цій посаді потребують обережність, відповідальність. Залежно від напрямку компанії, умови праці можуть значно змінюватися. Приклади:

  • доставлення документів — кур’єр може працювати без власного транспорту;
  • доставлення їжі — потрібен велосипед, гіроборд тощо;
  • великі товари — власна автівка.

Деякі компанії пропонують власне авто для нового співпрацівника. Але тоді є вимога до вміння водити машину та мати відповідне посвідчення.

Рієлтор з продажу квартир

Рієлтор — це посередник між продавцем квартири й покупцем. Тому тут ідеальний кандидат повинен розуміти не тільки юридичні аспекти подібної співпраці. Крім усього, йому необхідно знаходити спільну мову з різними клієнтами та вміти комунікувати. Для цього не потрібно мати спеціальної освіти, але досвід буде гарним доповненням до резюме.

ПРОМО

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено