Івано-Франківськ

На Прикарпатті горів пересувний вагончик для працівників лісгоспу

Пожежа трапилася на території лісового масиву Слобідського лісництва ДП «Вигодський лісгосп».

На світанку на Долинщині під час гасіння пожежі знайшли мертву людину

27 вересня в Івано-Франківській області трапилося 5 пожеж.

Про це ПІК інформує Управління цивільного захисту ОДА.

Зокрема:

  • близько 05.00, у с. Сенечів ур. Підрубана (Вигодська ТГ, Калуський р-н), трапилася пожежа пересувного металевого вагончика для працівників на території лісового масиву Слобідського лісництва ДП «Вигодський лісгосп». Згоріли 4 ліжка, побутові речі та мано працівників на площі 12 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.
  •  о 10.19, у с. Товмачик, Коломийського району, гасили пожежу стіни та речей домашнього вжитку в кімнаті житлового будинку на площі 10 м.кв. На пожежі врятували житловий будинок. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.
  • о 12.04 у с. Замулинці, Матеївецької ТГ, Коломийського району, трапилася пожежа покрівлі житлового будівлі на площі 150 м.кв. На пожежі врятований житловий будинок. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.
  • о 17.14 у м. Калуш, на вул. Литвина, трапилася пожежа речей домашнього вжитку в підвальному приміщенні 5-ти поверхового житлового будинку на площі 0,5 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.
  • о 18.27 у м. Тисмениця, на вул. Об’їзна, горіла суха трава на відкритій території на площі 400 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook,InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено