Івано-Франківськ

450 гривень по 25 копійок відправили галицькі ліцеїсти на лікування дітей, які борються з онкологією (ФОТО)

Юні благодійники з Галицький ліцей імені Ярослава Осмомисла достойно проявили себе в черговій доброчинній акції "Монетки дітям".

 

Галицькі ліцеїсти підбили підсумки благодійної акції “Монетки дітям”від Національного Банку України та благодійного фонду “Таблеточка”, повідомляють на сторінці Галицького ліцею імені Ярослава Осмомисла у Фейсбук, пише ПІК.

“Сьогодні підраховали збір. Ми дуже раді, адже нам вдалося відправити 450 гривень (номіналом 25 копійок, які вже вийшли з обігу) для допомоги дітям, що боряться з раком. Дякуємо кожному, хто взяв участь в акції! Ми зробили крок назустріч здоровому дитинству для сотень дітей”, – йдеться у дописі.

Педагоги ліцею зазначають, що зібрати монетами номіналом 25 копійок названу суму – справа доволі не проста. Але учні дуже старалися, бо вміють співчувати ближнім та завжди готові прийти на допомогу людям, які її потребують.

Нагадаємо, що за ініціативи та підтримки Національного банку України у вересні проходила загальнаціональна акція “Монетки дітям”. 

Суть акції: монети номіналом 25 коп. зарахують до каси банку та перерахують благодійному фонду «Таблеточка» для лікування дітей, які страждають від раку.

Читайте також:

Мешканець Тисменицької громади став лавреатом конкурсу у Нью-Йорку (ФОТО)

У Франківську визначили переможців премії ім. Богдана Ступарика

У Франківську обиратимуть лауреатів премії ім. Дорошенка: прийом заявок триває

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено