Івано-Франківськ

Мешканець Тисменицької громади став лавреатом конкурсу у Нью-Йорку (ФОТО)

Жюрі оцінювало наукові праці, які вперше з’явилися друком у 2020 році.

 

Мешканець Тисменицької громади Ігор Любчик став лавреатом літературно-наукового конкурсу Фундації Українського Вільного Університету імені Воляників-Швабінських (Нью-Йорк, США), повідомляє ПІК з посиланням на допис Тетяни Градюк у мережі Тисменицька ОТГ.

244564028 354530373086374 7087482169709868541 n scaled

“Вітаю із високою нагородою доктора історичних наук Ігора Любчика. Книга «Лемківські долі: трагізм і пам’ять поколінь» увійшла до кращих наукових праць з українознавчої тематики написаних українською або англійською мовою у 2020 році. Щиро дякую Вам, Ігоре Дмитровичу, за збереження історичного минулого. Бажаю успіху, життєвих сил та невичерпної енергії!”, – зазначає у своєму вітальному дописі голова територіальної громади Тетяна Градюк.

Конкурс імені Воляників-Швабінських має на меті відзначення кращих наукових праць з українознавчої тематики написаних українською або англійською мовою. Жюрі оцінювало твори, які вперше з’явилися друком у 2020 році.

Зазначимо, що пан Ігор Любчик – доктор історичних наук, доцент кафедри українознавства і філософії Івано-Франківського національного медичного університету.

Читайте також: 

Франківська письменниця увійшла до списку премії Львова – міста літератури ЮНЕСКО

В Україні започаткують державну премію імені Скорика

У Франківську визначили переможців премії ім. Богдана Ступарика

У Франківську обиратимуть лауреатів премії ім. Дорошенка: прийом заявок триває

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено