Івано-Франківськ

У поліції прокоментували резонансну ДТП у Яремче (ВІДЕО)

У ДТП постраждали двоє людей.

244710165 6697934923580424 4207789884911003844 n scaled

Як писала ПІК,  7-го жовтня, близько 20-ої години у Яремче сталася дорожньо-транспортна пригода.

Правоохоронці встановили, що 49-річний водій автомобіля Mitsubishi Outlander, він же міський голова Яремче Андрій Мироняк, рухаючись у сторону Микуличина, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з авто Peugeot Partner. Останнім керував 37-річний мешканець Надвірнянщини.

«Обидва водії потрапили на стаціонарне лікування. Водій Мітсубісі – 1.8 проміле алкоголю. На даний час проводиться слідство, призначено ряд необіхідних експертиз. Ми не можемо наперед робити висновків, щоб не бути упредеженими. Але із того, що ми зафіксували – виїзд автомобіля на зустрічну, візуально видно, що є перевищення допустимої швидкості. В нас є вилучене відео з камер спостережень, проводяться експертизи. Я не можу переходити на персоналії, тому що це особисті дані людей. Зібрано достатню кількість доказів. Буде висновок судово-медично експертизи», – розповів Любомир Маланчин – начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Івано-Франківській області.

Також Любомир Маланчин додав:

«Я не підтверджую і не спростовую, що за кермом був міський голова Яремче. Я не коментую це».

Разом із тим, Яремчанська міська рада повідомила про те, що міський голова не може надати інформацію з перших уст, оскільки тривають обстеження і до нього доступ має лише медичний персонал“.

Відео моменту ДТП з камер спостереження:

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegr

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено