Івано-Франківськ

Крамниця музичних інструментів у Львові потрапила до Книги рекордів України (ФОТО)

«Трембіта» безперервно діє уже понад 100 років.
1633771331 6350 scaled
Магазин музичних інструментів у Львові включили до Книги рекордів України за найтриваліший час незмінного місцезнаходження – понад 100 років, повідомляє Укрінформ, пише ПІК.

«Це унікальний факт для України, що магазин, спеціалізований саме на музичних інструментах, стільки часу, фактично понад 100 років, перебуває в центрі Львова на цій локації», – зазначив експерт Національного реєстру рекордів України Павло Горішевський.

Як повідомили фахівці, для того, щоб потрапити до Книги рекордів України, ініціатори подали всі документи, які підтверджують, що музичний салон незмінно працює вже понад 100 років.

У 1911 році тут за проєктом архітектора Романа Фелінського завершилося спорудження будівлі, в якій згодом у партері облаштували музичний магазин “Мелодія”. Він торгував різними музичними інструментами та навіть модними грамофонами. У 1960-х роках крамницю перейменували у «Трембіту».

1633771332 5866 scaled

Епохи змінювалися, а традиція музичного салону залишалася непорушною. Понад 100 років у цій крамниці за незмінною адресою можна знайти все необхідне як музикантам-початківцям, так і справжнім професіоналам. Гітари, струни, звукове обладнання, духові, клавішні, ударні та смичкові інструменти світових брендів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook,InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено