Івано-Франківськ

На Долинщині оголосили надзвичайну ситуацію: причина

У Долинській територіальній громаді виникла складна ситуація, пов’язана з постачанням газу.

11 жовтня під керівництвом міського голови Івана Диріва відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Долинської міської ради.

Посадовці розглянули питання про відсутність постачання газу на осінньо-зимовий період 2021-2022 року на території територіальної громади, пише ПІК з посиланням на сайт Долинської міської ради.

Така ситуація може призвести до порушення нормальних умов життєдіяльності мешканців територіальної громади, виникнення загрози життю та здоров’ю населення, завдання значних матеріальних збитків та потребує вжиття термінових заходів реагування.

“Подальша відсутність газопостачання в умовах опалювального періоду призведе до блокування (припинення) роботи органів державної влади, закладів освіти, культури, соціальних закладів та закладів охорони здоров’я, що в умовах пандемії, пов’язаної із поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 є неприпустимим”, – йдеться у повідомленні.

Надзвичайну ситуацію, що склалася у зв’язку з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам на осінньо-зимовий період 2021-2022 року, класифікували як надзвичайну ситуацію техногенного характеру місцевого рівня.

IMG 6271 scaled 1 scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено