Івано-Франківськ

Чоловіку, якого підозрюють у вбивстві автовця з Надвірної, обрали запобіжний захід (ФОТО)

41-річному чоловікові, якого підозрюють у вбивстві учасника бойових дій Василя Попадича, обрали міру запобіжного заходу.

b41e94e4d906243b scaled

Таке рішення ухвалили у Надвірнянському районному суді, повідомляє “Суспільне“.

Судове засідання тривало з 16:00 до 18:30. Майже годину судді перебували у нарадчій кімнаті. Зрештою вирішили, що за такий злочин заставу призначати не можна.

Слідчий суддя постановив: клопотання слідчого задовольнити, обрати підсудному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, до 7 грудня. Копію ухвали вручити підозрюваному негайно після її оголошення. Ухвала слідчого судді може бути оскаржена до Івано-Франківського апеляційного суду після її оголошення“, — сказала суддя Віта Матолич.

2a79df8cd3d7c30c scaled

За словами завідувача сектору мобілізаційної оборонної роботи та зв’язків з правоохоронними органами міської ради Михайла Греська, загиблий був чинним військовослужбовцем. Він служив у 109 батальйоні 10 гірсько-штурмової бригади. На війні хлопець був з 2016 року.

Виявилося, що він — старший солдат Збройних сил України. Пройшла ротація, він був у відпустці. Приїхав сюди привітати маму з днем народження“, — говорить Михайло Гресько.

204e672310d7a56e scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook,InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено