Івано-Франківськ

Щоб освітній процес не зривався: у яких громадах Прикарпаття до 6 листопада учителі мають активізуватися

Більше третини освітніх закладів області перебувають під ризиком дистанційного навчання школярів.

245201366 666277161427565 7121552610183409105 n scaled

Щоб 6 листопада, після шкільних какнікул,  навчальні заклади працювали не дистанційно, а у звичайному робочому форматі, третині закладів загальної освіти  області потрібно активізувати щеплення вчителів проти коронавірусу.

Про це йшлося вчора на щотижневій нараді управлінців регіону під головуванням очільниці Івано-Франківської ОДА Світлани Онищук, повідомляє ПІК.

Bez nazvanyya 3

Як зазначив  Андрій Сташків – заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, в області провакциновані понад 37 тисяч працівників закладів освіти, що складає узагальнено 75% від усієї кількості освітян.

“Всьго із 1303 закладів освіти області в 709 досягли 80-відсоткового рівня щеплення працівників, це є 68% закладів. Якщо говорити про рівень вакцинації у територіальних громадах, то у нас є і хороші показники, і погані”, – сказав Адрій Сташків.

У семи громадах вакциновані менше 50% працівників освіти, це зокрема:

  • Підгайчиківська територіальна громада,
  • Заболотівська ТГ,
  • Поляницька ТГ,
  • Гвіздецька ТГ,
  • Косівська міська, 
  • Букачівська селищна, 
  • Яблунівська селищна громади.

До слова, Яблунівська громада має найнижчий в області показник – 26% вакцинованих, найвищий показник демонструє Білоберізька територіальна  громада – 97%.

“Звертаюся до всіх – активізувати вакцинацію, щоб з 6 листопада освітній процес продовжувався у закладах освіти і не зривався”, –  сказав Сташків.

Зазначимо, що попри “гальмування” щеплення у школах, усі заклади професійно-технічної освіти області досягли найвищого показника – у них більше 80% вакцинованих.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook,InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено