Івано-Франківськ

Вдома класно: на “Арені Львів” перед матчем збірної України презентували проморолик про Львівщину (ВІДЕО)

«Вдома класно!» - це відеоісторія, яка демонструє безмежні можливості краю, людей, які втілюють сміливі мрії і творять успіх на Львівщині.

Вдома класно: на "Арені Львів" перед матчем збірної України презентували проморолик про Львівщину (ВІДЕО)

Вдома класно: промоційне відео Львівщини презентували вчора, 12 жовтня на стадіоні «Арена Львів» перед початком відбіркового матчу Чемпіонату світу з футболу – 2022 між національними збірними України та Боснії і Герцеговини. Про це повідомляє Львівська облдержадміністрація, пише ПІК.

«Це промо – вдячність усім людям, які попри загрози та обмеження, йдуть вперед і доводять – все можливо для квантового стрибка на рідній землі. Це заклик до молоді – реалізовуйте себе вдома. Це заклик до інвесторів – тут простір для втілення крутих проектів. Це заклик до усіх мандрівників – приїжджайте на Львівщину, тут класно», – каже голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Над створенням промоційного відео працювала команда комунікаційної агенції «TryItAgency».

«Вдома класно!» – це синергія багатьох людей, які допомогли документально відтворити реальні, зворушливі історії з життя. Великий респект сотням людей, які щиро долучились до створення відеоісторії Львівщини», – розповідають у команді«TryItAgency».

Зйомки промо відбулись на 30-ти локаціях. Це, зокрема, Центр Митрополита Андрея Шептицького УКУ, Митрополичі сади УГКЦ, Гарнізонний храм Апостолів Петра і Павла у Львові, Церква св. Юра у Дрогобичі,Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького, Свірзький замок, Яворівський полігон,Львівський фермерський ярмарок, Інклюзивна клініка у Дрогобичі, LeoplisJazzFest, SirkaSPORT, Ведмежий Притулок Домажир, Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр, Фортеця Тустань, Оселя Розточчя, заказник Янівські чаплі, Львівське опілля, Казкові Поля.

Читайте також у ПІК:

Wizz Air анонсував дев’ять нових маршрутів зі Львова

У Львові висадять 96 іменних дерев пам’яті загиблим Героям України

Крамниця музичних інструментів у Львові потрапила до Книги рекордів України (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено